Lauantaina 22.3. klo 13.00 tapahtuu suuria - Musiikkiteoria tutuksi käytännön esimerkein -webinaari

Julkaistu: 07.03.2014

Hei,

Lauantai 22.3.2014 saattaa mullistaa maailmasi. Olemme yhdessä RockHouse-musiikkikoulun kanssa räätälöineet oppilas- ja asiakastoiveiden mukaan webinaarin musiikin perusteoriasta. Lataa ilmainen ENNAKKOMATERIAALI tapahtuman sivulta.

"... sana TEORIA aiheuttaa monelle näppylöitä ja lievän stressikohtauksen." 

Suurin este musiikinharrastamisen aloittamiseen aikuisiällä on pelko siitä ettei osaa heti. Hupsua sinänsä, sillä eihän kukaan juuri mitään osaa, jos ei ole ensin opetellut ja harjoitellut. Valitettavasti myös sana TEORIA aiheuttaa monelle näppylöitä ja lievän stressikohtauksen.

Usein teorian opiskelu on kuitenkin musiikkiharrastuksen luonnollinen alkupiste. Musiikin perusteoria EI todellakaan OLE mitään RAKETTITIEDETTÄ, ja jo alkeiden ymmärtäminen helpottaa huomattavasti soitonopiskelua.

Jos sinä kuulut niihin, jotka ovat siirtäneet tätä TEORIA-asiaa aina hamaan tulevaisuuteen, nyt on sinun hetkesi. Osallistu lauantaina 22.3.2014 klo 13.00 alkaen Rockway.fi:n suoraan lähetykseen ja webinaariin. Olet toki lämpimästi tervetullut paikankin päälle kuuntelemaan ja osallistumaan, jos satut Vantaanportin lähistöllä olemaan (F-musiikki Vantaa, Antaksentie 4, Vantaa).

Musiikkiteoria tutuksi käytännön esimerkein -webinaari lauantaina 22.3.2014 klo 13.00.

Ilmoittautuminen tapahtumaan ei ole pakollista. Laita päivämäärä kuitenkin itsellesi muistiin. Jos olet facebook-käyttäjä, ilmoittaudu ihmeessä facebook-tapahtumaan.

Tervetuloa sankoin joukoin mukaan; sekä nettiin että paikan päälle.