Kirje: Rockway.fi täytti tänään 7 vuotta!

Julkaistu: 05.11.2014

Rockway täytti 7 vuottaSeitsemän vuotta sitten, 5.11.2007, avautui Rockwayn Internet-musiikkikoulu rytinällä suurelle yleisölle. Palvelussa oli tuolloin noin 250 opetusvideota ja kymmenkunta opettajaa. Oppiaineina olivat aluksi tarjolla kitara, basso ja rummut. Loppuvuodesta 2007 Rockway oli yksi aivan ensimmäisistä Internetissä toimivista musiikinopetussivustoista koko maailmassa.

Rockwayllä oppitunteja on nyt yli 3000 ja opettajia noin sata. Oppiaineina ovat entisten lisäksi myös kosketinsoittimet, äänitys, biisinteko ja laulu. Lisäksi tilaajillamme on käytettävissään taustanauhat, kurssit, oppituntien kommentointi ja muita käteviä toiminnallisuuksia. 

Tänään on juhlittu 7-vuotispäivää tekemällä sitä mitä eniten haluamme tehdä: kuvasimme lisää oppitunteja.

Onnea ponnea kaikille rockwayläisille: meille ja teille ja opettajille ja suunnittelijoille ja ideanikkareille ja kuvaajille ja graafikoille ja koodaajille ja avustajille ja copywritereille ja valokuvaajille ja ystäville ja perheille ja lapsille ja tyttö- ja poikaystäville ja äideille ja isille ja kummilapsille ja kitaristeille ja pianisteille ja basisteille ja laulajille ja rumpaleille ja miksaajille ja roudareille ja Helsinkiin ja Kauniaisiin ja Ivaloon ja Iihin ja Ouluun ja Kouvolaan ja Espooseen ja Nummi-Pusulaan ja Raisioon ja Turkuun ja Säkylään ja koko Suomeen ja kaikille musiikin ystäville ympäri maailmaa.

Kiitos! Jatkamme samaa rataa, ja mikäli se on meistä kiinni - vähintäänkin 7 vuotta lisää.

Meillä on toivomus: Kerro meistä ystävillesi (jaa meitä facebookissa) tai käy antamassa meistä arvostelu tästä. Tai lähetä tämä uutiskirje eteenpäin jollekin joka voisi siitä tykätä.

Tobias, Nicce, Tomppa, Opa, Kenneth, Perttu, Outi, John ja Porrni

 

Rockwayn tiimii kittää kaikkia - hienot 7 vuotta