In the Style of Dimebag Darrell: soita kuin legenda!

Julkaistu: 16.01.2014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legendaarisen metalliyhtye Panteran riveissä tunnetuksi tullutta Dimebag Darrellia pidetään yhtenä kaikkien aikojen parhaista metallikitaristeista. Hänen tunnistettava, aggressiivinen ja tekninen tyylinsä on ollut esikuvana lukemattomille kitaristeille jo parin vuosikymmenen ajan.

Uudella In the Style of Dimebag Darrell -kurssillamme opit kaiken, mikä nosti Darrellin soiton unohtumattomaan maineeseen. Käymme läpi Dimebagin tyyliä, riffejä, tekniikkaa, laitteistoa ja kikkoja – asiantuntemuksella ja intohimolla. Kaiken lisäksi opit kaksi kokonaista kappaletta sooloineen kaikkineen. Tämä tehokas kurssi nostaa soittosi aivan uudelle tasolle, olit sitten metallimiehiä tai et.

Tutustu kurssiin ja osallistu »

(Linkki vie ilmaiseen video-oppituntiin.)

 

Kuka olikaan Dimebag Darrell?

Dimebag Darrell oli menestyksekkään Pantera-yhtyeen kitaristi, biisintekijä ja mieleenpainuvien riffien kehittäjä. Darrell nautti sekä metalli- että rock-piireissä jättimäistä arvostusta väkivaltaiseen kuolemaansa saakka vuonna 2004, jolloin häiriintynyt fani ampui häntä kuolettavasti kesken miehen Damageplan-yhtyeen konsertin. Metallimaailma menetti yhden suurimmistaan – mutta legenda elää. 

 

 

Tutustu kurssiin ja osallistu »

 

 

Rockway – musiikkiopetusta verkossa jo vuodesta 2006

Rockway on internetissä toimiva musiikkikoulu, jossa opit soittamaan suoraan kotikoneeltasi. Tarjoamme tällä hetkellä yli 3000 oppituntia yli 80:ltä opettajalta, seitsemässä eri oppiaineessa (kitara, basso, rummut, piano ja koskettimet, äänitys ja äänenkäsittely, biisinteko ja laulu). Lisää oppitunteja tulee jatkuvasti. Rekisteröityneitä käyttäjiä meillä on jo lähes 50 000.

Tutustu kurssiin ja osallistu »