Hyvää Joulua, MR. Joulupukki

Julkaistu: 23.12.2009

Joulupukki soittaa Rockwaylla kitaraa. Joulu on taas (A,D,E7), Oi kuusipuu (E,A,H7), Kettu juoksi yli järven (C,F,G7,Am) ja moni muu. Yllätä koko suku, sillä vielä ehdit opetella kappaleet aatoksi. Tässä linkki oppitunteihin.

Tuleva vuosi jo kolkuttaa ovea

Kiitos kaikille menneestä vuodesta! Pidetään yllä tätä musiikintäyteistä kasvua. Ensi vuonna tullaan lisäämään entisestään kuvauspäiviä ja julkaistavien oppituntien määrää. Kehitämme myös lisää frendi- ja profiili-ominaisuuksia. Ensimmäiset yhteennivotut oppitunnit (kurssit) on jo julkaistu, mutta ensi vuonna kursseja tule vielä paljon paljon lisää.

Kiitokset

Suurin kiitos kuuluu kuitenkin ehdottomasti kaikille Rockwayn käyttäjille ja opettajille. Oppituntien kommenttiboksit täyteen kysymysmerkkejä! Keskustelufoorumit tukkoon huutomerkkejä! Tuki-sähköpostit äyräitä myöten täyteen toivomuksilla! Tulevaisuuden Rockwayn teemme loppujen lopuksi todella paljon teidän tarpeidenne ja toivomustenne mukaan. Hyvää (ja musiikintäyteistä) Joulua toivottaapi, Tobias ja Rockwayn muut tontut (opa, jari, nicce, tomppa ja porrni)