Bossa nova 1 - uusi harjoituskappale kaikille soittimille

Julkaistu: 30.09.2010
Kylmää talvea vasten on hyvä nautiskella lämpimistä rytmeistä juuri julkaistun Bossa nova 1 -harjoituskappaleen tahdissa. Soittoesimerkin ja opetusvideon löydät jokaiselle soittimelle erikseen tasolta 2 (harjoitusbiisit).

Uusi taustanauhaosastoKun olet saanut rytmejä hieman haltuun, kannattaa hypätä virtuaalisen bändimme mukaan soittamaan. Taustanauhat-osiosta löydät Bossa nova 1 -biisin moniraitaisena versiona, eli voit itse miksata soittimien äänenvoimakkuutta. Voit siis mykistää kokonaan oman soittimesi moniraitamikseristä ja soittaa sen sijaan itse. Näin voit soittaa ammattiorkesterin mukana olit sitten kitaristi, pianisti, basisti tai lyömäsoittaja.

Kitara Basso Rummut Koskettimet AanitysOpettajat ovat tietenkin huippuluokkaa: Ricardo Padilla (perkussiot), Arja Paju (basso), Olli Hyttinen (koskettimet) ja Tommi Paju (kitara).

Tervetuloa mukaan!

Pari sanaa Bossasta: Bossa nova on letkeänrauhallinen, brasiliasta kotoisin oleva musiikkityyli. Perusolemukseltaan se on kuin hidastettua sambaa. Bossa nova levisi koko maailmaan 1950-luvun lopullta alkaen. Tyylin tärkeimpiä pioneereja ovat mm. João Gilberto ja Antonio Carlos Jobim.