Bluesin jatkokurssilla astetta sähköisempi vaihde

Julkaistu: 21.10.2015

Tervetuloa Bluesin jatkokurssille! Tällä kurssilla kytketään astetta sähköisempi vaihde päälle ja otetaan mukaan perinteisemmän bluesin lisäksi modernimpaa ja hieman rockaavampaakin materiaalia. 

Bluesin jatkokurssilla opitaan uusia kappaleita ja pureudutaan huolellisesti bluesin estetiikkaan, eli siihen mikä kaikki saa bluesin kuulostamaan bluesilta. Kurssilla soitetaan komppien lisäksi paljon sooloja ja tutustutaan myös sooloimprovisointiin. Kappalemateriaali kulkee tyylilajeissa rockabilly, juureva rock, shuffle blues ja moderni blues. 

Lasse Parkkilan opissa pääset mukaan rouheiden kitarasoundien ja juurevan soiton maailmaan, jossa voit saada paljon uutta irti vanhoista klassikoista. Tämä kurssi soveltuu kaikille juurevan musiikin ystäville. 

Voit aloittaa kurssin myös ilman edellisen "Blues-kurssi aloittelijoille" -kurssin läpikäyntiä. Bluesin perusteiden ollessa valmiiksi hallussa tästä kurssista saa kuitenkin enemmän irti. Työvälineenä on tällä kertaa sähkökitara, mutta monet kurssin oppitunneista taipuvat myös akustiselle kitaralle.

 

 

Tutustu kurssin sisältöön

 

Lisätietoja >>     -   Osta >>