Biisikilpailu!

Julkaistu: 03.11.2016

 

F-Musiikki, Whambush ja Rockway etsii alkuperäistä biisiä artistilta tai bändiltä, jolla ei ole levytyssopimusta. Pääpalkintona on biisisi korkealuokkainen tuottaminen kaksi päivää kestävässä sessiossa legendaarisella Finnvox studiolla. Pakettiin kuuluu tuottaja ja äänittäjä, sekä biisin miksaus ja masterointi. Striimaamme äänityssessiosi livenä. Sen lisäksi saat tuotepaketin.

Voittajan valintaprosessi: Kilpailuajan päätyttyä Whambushin palvelussa, tuomaristo valitsee viisi finalistia kymmenestä eniten ääniä saaneista ja kymmenestä F-Musiikin valitsemista biiseistä. Finalistit postataan F-Musiikin Facebook-sivuille. Kisan voittaja on eniten tykkäyksiä F-Musiikin Facebook-sivuilla saanut biisi. Voittaja saa pääpalkinnon ja muut neljä finalistia saavat tuotepaketin F-Musiikilta.

Tuottaja: Voittajabiisin tuottajan julkistamme myöhemmin, joten seuraa F-Musiikin facebook -sivua!

Videolla sinulla on 30 sekuntia aikaa esittää biisisi. Kappaleen genre on vapaa. Videon äänenlaatu ei ole tärkeää – mutta biisintekotaidot ovat! Kyseessä on video, jonka voit esim. nauhoittaa livenä treenikämpillä musavideoksi tai miten tahansa haluat tehdä vaikutuksen meihin ja yleisöön. Ole luova ja innovatiivinen! 

Rockway on yksi kisan yhteistyökumppaneista ja meidän biisinteko -sivuilta löydät ammattilaisten ohjeita biisien tekemiseen. Videot löytyy www.rockway.fi/biisinteko

Aikaa osallistua 04.02. asti!

Lisätietoja https://whambush.com/m/biisikilpailu