Aloitetaan ihan alusta -kitarakurssi

Julkaistu: 15.11.2013

Tämä kurssi on juuri sinulle, joka mietit kitaransoiton aloittamiseen liittyviä kysymyksiä. Olisiko minusta vielä kitaran soittajaksi? Mikä kitara olisi hyvä? Mistä voin aloittaa? Erikoistarjous: 100%:n oppimistakuu - jos et opi 2 viikossa, saat rahasi takaisin!

Aloita opiskelu (alk. 16,50€/kk)

Haluan ensin tutustua ilmaisiin oppitunteihin.

Kaikki oppivat - siksi annamme 100%:n oppimistakuun

Jotkus väittävät, että kaikki eivät opi soittamaan. Meidän kokemuksiemme mukaan näin ei ole. Me annamme tälle kurssikokonaisuudelle 100%:n oppimistakuun. Jos et ole oppinut kursilla opetettuja asioita kahden viikon sisällä, annamme rahasi takaisin. Kaikki alkaa ensimmäisesta videosta, johon pääset painamalla tästä. Jos tunnet Rockwayn jo ennestään, voit siirtyä suoraan tilaamaan (alk. 16,50€/kk).

Tompan innostava opetustyyli auttaa aloittamaan heti

Kysymyksiä on paljon, mutta tämän kurssin jälkeen olet taatusti valmis uuteen harrastukseen. Kitaran soiton aloittaminen on nyt helpompaa, hauskempaa ja palkitsevampaa kuin koskaan ennen: aloita tästä nyt heti katsomalla ilmaisia oppitunteja. Jos tunnet Rockwayn ennestään, voit  siirtyä suoraan tilaamaan (alk. 16,50€/kk) Aloitetaan ihan alusta -kitarakurssin.

Aloitetaan ihan alusta -kitarakurssin vetäjänä on Rockwaylla jo pitkään opettanut ja yksi Suomen parhaimmista kitaransoiton alkeiden opettajista, Tom Stillman. Tompan selkeä ja innostava opetustyyli tempaisee mukaansa heti ensimmäisestä hetkestä alkaen.

Kitaraopetusvideot keskittyvät siihen, että aloitetaan aivan alusta

Olemme tehneet juuri sinua varten kaksiosaisen opetusvideoihin pohjautuvan kitaransoiton kurssin, jossa aloitetaan aivan alusta.

Ensin pohditaan hieman sitä, voisiko sinusta tulla kitaristi. Lyhyt ja ytimekäs vastaus on: kyllä voi. Sen jälkeen käymme läpi kitaramalleja, mistä niitä saa ja mikä voisi sopia parhaiten juuri sinulle. Viimeisenä pohditaan kitaransoiton aloittamisen eri vaihtoehtoja, joista Rockway on yksi. Kaikki alkaa ensimmäisesta videosta, johon pääset painamalla tästä. Jos tunnet Rockwayn ennestään, voit siirtyä suoraan tilaamaan (alk. 16,50€/kk).

Oliko tässä kaikki? - Ei suinkaan. Kun olet päässyt kitaransoiton makuun, mikä voikaan olla parempi tapa, kuin oppia ensimmäiset asiat biisejä soittaessa. Tässä listaus kurssin kaikista oppitunneista: 

Voisinko minäkin aloittaa kitaran soiton?

 1. Kitaransoiton aloittaminen (ilmainen)
 2. Ohjeita ensimmäisen kitaran ostoon (ilmainen)
 3. Aloittelevan kitaristin kitaramallit (ilmainen)
 4. Vaihtoehtoja kitaransoiton oppimiseen (ilmainen)
 5. Kitaran viritys Rockwayn viritysmittarilla (ilmainen)
 6. Kitaran viritys korvalla (ilmainen)

Kitaran alkeet ja ensimmäiset soinnut

 1. Ensimmäinen sointu (Em) ja ensimmäinen kappale, Kanoottilaulu
 2. Toinen sointu (Am) ja kolme uutta kappaletta
 3. Kolmas sointu (G) ja Lady in Black
 4. Neljäs sointu (C), uusi komppi ja uusi kappale, Have you Ever Seen the Rain
 5. Viides sointu (Dm) ja uusi kappale, Losing My Religion

Nyt 100%:n oppimistakuu! Jos et ole oppinut kurssin sisältöä kahden viikon sisällä tilauksen tekemisestä, ota meihin yhteyttä. Annamme rahasi takaisin. Tämä ainutlaatuinen tarjous on voimassa vain tämän kampanjan ajan (tilaus tehty 18.9.2013 - 3.10.2013 välisenä aikana, rahojen palautuspyyntö tehty kahden viikon sisällä tilauksesta). Toimi siis heti ja tilaa Rockwayn kurssi itsellesi tältä istumalta.