Rockway3.0Logo.png

TUHANSIA VIDEO-OPPITUNTEJA KAIKEN TASOISILLE

ILMAN SITOUMUKSIA

Devices Mockup.png

Paras tapa harrastaa musiikkia

Rockway tarjoaa sinulle kaiken, mitä tarvitset soittoharrastuksesi aloittamiseen, ylläpitämiseen ja kehittämiseen. Tuhansia videosisältöjä nuotteineen ja taustanauhoineen käyttää jo yli
100 000 suomalaista.

Kitara, basso, laulu, piano, rummut, ukulele. Teoriaa, tekniikoita, biisejä, treenejä ja taustanauhoja. Sävellystä, sanoittamista, äänittämistä ja miksaamista. 

stars-phone.png

Yli 150 opettajaa

Palvelu sisältää yli 400 ammattilaisten kanssa suunniteltua ja kuvattua kurssia suomeksi. 

phone-marsi.png

MIKÄ ON ROCKWAY?


Rockway.fi on Internetissä toimiva musiikinopetuspalvelu. Se on vaivaton vaihtoehto musiikinharrastajalle. Voit opiskella soittoa ja laulua suoraan tietokoneeltasi tai tabletin tai älypuhelimen ruudulta. Rockwayläisten käytettävissä on tuhansia oppitunteja, satoja kursseja ja satakunta opettajaa eri oppiaineissa. Uusia kursseja julkaistaan säännöllisesti.
MITÄ TARVITSEN KÄYTTÄÄKSENI ROCKWAYTÄ?


Käyttääksesi Rockwayta tarvitset tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen, jossa on Internet-selain ja riittävän nopea Internet-yhteys. Opiskelemasi soitin on myös hyvä olla jossain lähettyvillä (kitara, basso, rummut, piano/koskettimet, ukulele...). Ennen kaikkea tarvitset halun oppia soittamaan.
PALJONKO ROCKWAYN KÄYTTÖ MAKSAA?


Mikäli haluat katsoa vain yhden soittimen sisältöjä, hinta on 19,90€ kuukaudessa tai 178,80€ vuodessa. Mikäli taas haluat katsoa kaikkien soittimien sisältöjä, hinta on 24,90€ kuukaudessa tai 238,80 € vuodessa. Ilmaiskokeilun aikana voit tutustua koko valikoimaan.
HALUAN ILMAISKOKEILUN, SITOUDUNKO MIHINKÄÄN?


Ilmaiskokeilun lunastaminen ei velvoita sinua mihinkään. Sinun ei tarvitse antaa mitään maksutietoja, eikä kokeilu jatku automaattisesti maksulliseksi.
KUINKA LUNASTAN ILMAISKOKEILUN?


Voit aloittaa kokeilujakson tältä sivulta löytyvistä "Kokeile ilmaiseksi" -napeista. Sinulta pyydetään sähköpostiosoite tai Facebook-tunnistautuminen sekä puhelinnumero. Tietoja pyydetään tilin aktivointia varten. Sen jälkeen voit valita itsellesi käyttäjänimen ja sinua kiinnostavat aiheet. Muistathan suorittaa tilin aktivoinnin. Mikäli saa aktivointiviestiä, tarkista sähköpostisi roskaposti-kansio.

Kysytyimmät kysymykset

Rockway3.0Logo.png

Asiakaspalvelu
tuki@rockway.fi

045 7731 1111
Arkisin klo 09:00-15:00

Osoite
Rockway Oy

Ilmalankatu 2A

00240 Helsinki
 

Rockway.fi

Copyright 2019

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Spotify - Grey Circle

Aivan loistavasti olen päässyt pianossa ja kitarassa alkuun lähes nollatasosta muutamssa viikossa. Samalla on plakkariin kertynyt aika kattavsti musiikin teorian alkeita. Lämmin suositus!! Käytettävyys mobiililaitteella vähän heikko mutta sisältö palvelussa toistaiseksi yliittänyt kaikki odotukset!

- Pia-Mari Winqvist