Salli flash-laajennus selaimessasi.
Salli flash-laajennus selaimessasi.
Salli flash-laajennus selaimessasi.
< Takaisin

Lasse Parkkila

Opettajalla vapaita aikoja

Olen vuonna 1982 syntynyt ja nyt helsinkiläistynyt kitaristi. Olen soittanut erilaisissa bändeissä yli 20 vuotta ja kokemusta soitonopettajan työstä minulla on jo 10 vuotta. Tällä hetkellä minua muusikkona eniten työllistävät bilebändi Kuuma, Rude Runners (Hurriganes tribuutti) ja Stina Girs -artistin säestyskeikat.

Musiikkiopintoihini kuuluu konservatorio-opinnot Kymen konservatoriossa, opettajan pätevyys Metropolia AMK Pop&Jazz ja viimeisimpänä Metropolia YAMK, josta valmistuin kesällä 2017.

Vahvuuteni kitaransoitossa on bluesissa ja muussa rytmimusiikissa. Pidän sooloimprovisoinnista ja koen olevani vahvoilla soolosoitossa enemmän rytmisen ilmaisuni kuin nopean tilutuksen johdosta.

Olen tehnyt Rockwaylle useita kurssikokonaisuuksia ja oppitunteja on niiden tiimoilta kertynyt jo n. 150kpl. Opetan myös Rockwayn livelähetyksissä aina maanantaisin 17-19.

  • Blues ja rytmimusiikki
  • Sooloimprovisointi
  • Rytmit

Tiedustele tuntia

Oma ope on videon välityksellä livenä tapahtuvaa opetusta. Tarvitset siis tietokoneeseen kameran ja mikrofonin, jotta saat yhteyden toimimaan ja voit kommunikoida opettajan kanssa. Älypuhelimissa ja tableteissa kamera ja mikrofoni on normaalisti sisäänrakennettu, mutta kaikissa pöytätietokoneissa niitä ei ole.