Salli flash-laajennus selaimessasi.
Salli flash-laajennus selaimessasi.
Salli flash-laajennus selaimessasi.
< Takaisin

Samuli Federley

Opettajalla vapaita aikoja

Olen vuonna 1981 syntynyt ja tätä nykyä Espoossa asuva ammatikseni kitaraa soittava muusikko. Olen soittanut lukuisissa eri yhtyeissä ja soittoani on kuultavissa yli kymmenellä levyllä, joista yksi on myynillään rikkonut Suomen kultalevyrajan. Tällä hetkellä esiinnyn sooloartistin ominaisuudessa ja julkaisin vuonna 2012 sooloalbumin (Quest For Remedy), jonka tiimoilta on kiertänyt niin Suomessa, Ruotsissa, Saksassa kuin Kiinassakin.

Livesoittamisen lisäksi työskentelen kitaransoitonopettajana. Olen vuonna 2007 valmistunut Helsingin Ammattikorkeakoulu Stadiasta musiikkipedagogiksi. Nautin suuresti opetustyöstä ja olen opettanut kaiken ikäisiä ja tasoisia kitaristejä niin yksityis- kuin ryhmätunneillakin. Toimin myös bändivalmentajana ja olen vetänyt useana vuotena musiikkileirejä.

Opetan niin vasta-alkajia kuin pidemmällekin ehtineitä kitaristeja. Vahvuuteni ovat improvisoinnissa sekä rock- ja heavymusiikissa. Myös tekninen osaaminen kuuluu erikoistaitoihini ja treeneilläni saadaan soittoon sujuvuutta.

  • Vasta-alkajat
  • Improvisointi rock- ja heavymusiikissa
  • Tekniikka

Tiedustele tuntia

Oma ope on videon välityksellä livenä tapahtuvaa opetusta. Tarvitset siis tietokoneeseen kameran ja mikrofonin, jotta saat yhteyden toimimaan ja voit kommunikoida opettajan kanssa. Älypuhelimissa ja tableteissa kamera ja mikrofoni on normaalisti sisäänrakennettu, mutta kaikissa pöytätietokoneissa niitä ei ole.