Salli flash-laajennus selaimessasi.
Salli flash-laajennus selaimessasi.
Salli flash-laajennus selaimessasi.
< Takaisin

Tom Stillman

Opettajalla vapaita aikoja

Olen vuonna 1975 syntynyt kitaransoiton opettaja. Kitaraa olen soittanut jo pitkään ja opetustyötäkin on takana jo lähes 20 vuotta. Vuodesta 2004 alkaen kitaransoitto ja soitonopetus ovat olleet päätoimeni. Olin myös mukana perustamassa Rockwaytä.

Opiskelin lukion jälkeen klassista kitaraa Juvenaliassa muutaman vuoden, mutta rytmimusiikki vei voiton. Koen omaksi vahvuudekseni opettamisessa ennenkaikkea kitaransoiton alkeitten opettamisen, missä lähden aina oppilaslähtöisesti liikkeelle. Uskon todella, että omat osittain kantapäänkin kautta tulleet kokemukseni sooloimprovisoinnissa, soittotekniikoissa sekä asteikkojen, moodien ja sointujen ymmärtämisessä antavat minulle erinomaiset valmiudet työstää näitä osa-alueita oppilaitteni kanssa.

Rockwaylta löytyy satoja tekemiäni oppitunteja ja lukuisia kursseja. Minua luonnehditaan innostavaksi, motivoivaksi ja oppilaslähtöiseksi opettajaksi. Lämpimästi tervetuloa tunneilleni!

  • Alkeet (akustinen ja sähkökitara)
  • Rock, hard rock, heavy (+ pop & blues)
  • Sooloimprovisointi
  • Asteikoitten ja sointujen ymmärtäminen
  • Monipuolisempi komppaus

Tiedustele tuntia

Oma ope on videon välityksellä livenä tapahtuvaa opetusta. Tarvitset siis tietokoneeseen kameran ja mikrofonin, jotta saat yhteyden toimimaan ja voit kommunikoida opettajan kanssa. Älypuhelimissa ja tableteissa kamera ja mikrofoni on normaalisti sisäänrakennettu, mutta kaikissa pöytätietokoneissa niitä ei ole.