Salli flash-laajennus selaimessasi.
Salli flash-laajennus selaimessasi.
Salli flash-laajennus selaimessasi.
< Takaisin

Kurssissa opit:

 • Kitaran viritys
 • Sointumerkit
 • Miten luetaan tabeja (tabulatuurit)
 • Yleisimmät kitaran soinnut
 • Helppoja biisejä aloittelijalle
 • Bluesin alkeet
Oletko vasta aloittamassa kitaransoittoa? Ehkä olet jo jonkin aikaa yrittänyt aloittaa soittoharrastusta, mutta et pääse kunnolla alkuun. Tai ehkä vain etsit hyviä biisejä akustiselle kitaralle. Kitaransoiton alkeet on aloittelevan soittajan tarpeisiin räätälöity kokonaisuus, joka jokaisen vasta-alkajan on syytä käydä läpi. Oppituntien aiheet on suunniteltu siten, että oppiminen tapahtuu sopivissa erissä eikä liian suuria harppauksia teknisissä haasteissa tule vastaan.

Tällä kurssilla aloitetaan kitaransoitto lähtemällä heti soittamaan oikeita kappaleita. Ei ole mikään pakko viettää ensin kymmeniä tunteja sointuja ja nuotteja päntäten, jotta voisi alkaa soittamaan. Jo yhdellä soinnulla pääset alkuun ja muutaman soinnun opittuasi sinulla on työkalut lukuisiin kappaleisiin. Opit myös, miten luetaan tabulatuureja ja sointumerkkejä. Niiden avulla opit helpommat soinnut kitaralle (E, Em, A, Am, G, C, D, Dm). Tämä kurssi on nopein tapa oppia soittamaan kitaraa.

Vasta-alkajille suosittelemme kurssin materiaalin harjoitteluun ja läpikäyntiin noin kaksi kuukautta. On tärkeää, että osaat soinnut ja niiden vaihdot keskenään ennen seuraavaa kurssia.

Kurssin sisältö

Johdanto

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9

Opetellaan ensimmäiset soinnut

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6

Kitaran osat ja ensimmäinen komppi

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Uusi kitarakomppi

 1. 1
 2. 2
 3. 3

C-duuriastikko ja blueskierto

 1. 1
 2. 2

Viidestoista yö

 1. 1
 2. 2
 3. 3
Kokeile ilmaiseksi