ROCKWAYN KUUKAUSI-

LAHJOITUKSET

Rockwayn kuukausiarvonnoissa mahtavia palkintoja ehti voittaa yli 30 ihmistä.

 

Uudistuneen Kuukauden lahjoitus -sivun pyrkimyksenä on edesauttaa soittimien päätymistä sellaisiin koteihin, missä niille on aidosti tarvetta. 

 

Täytä hakemus itsesi tai läheisesi puolesta. Tehdään yhdessä hyvää!

Guitars

YAMAHA SHS500B Sonogenic

Tyylikäs Keytar istuu tyyliin kuin tyyliin. Alle 1,5 kg painava soitin yhdistää huippusoundit ja laadukkaan äänentoiston ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi. Tarvittaessa soitin toimii myös paristoilla.

Käytössäsi on 30 laadukasta soitinääntä. Mukana on syntikkasoundeja, kitaroita, bassoja, pianoja ja jousia. 37-äänen dynaaminen koskettimisto mahdollistaa jopa virtuoosimaista kuviointia.

Jammaile mielimusan tahdissa osaamatta ensimmäistä säveltäkään! Yhdistä SHS-500 Chord Tracker -applikaation kanssa langattomasti ja aloita soittaminen älylaitteelle ladattujen kappaleiden tahdissa. Ei väliä mitä koskettimia painat, oikeat sävelet valikoituvat automaattisesti sointutaustaan nojautuen.

Lahjoituksen kohde valitaan Rockwayn rekisteröityneiden käyttäjien keskuudesta. Luethan tarkemmat säännöt ennen osallistumista: Säännöt ja tietosuoja

Ei Rockway-tiliä?

 

Aivan loistavasti olen päässyt pianossa ja kitarassa alkuun lähes nollatasosta muutamssa viikossa. Samalla on plakkariin kertynyt aika kattavsti musiikin teorian alkeita. Lämmin suositus!! Käytettävyys mobiililaitteella vähän heikko mutta sisältö palvelussa toistaiseksi yliittänyt kaikki odotukset!

- Pia-Mari Winqvist

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Spotify - Grey Circle
en_badge_web_generic.png

Asiakaspalvelu
tuki@rockway.fi

045 7731 1111
Arkisin klo 09:00-15:00

Osoite
Rockway Oy

Ilmalankatu 2A

00240 Helsinki
 

Rockway.fi

Copyright 2020

Rockway3.0Symbol.png