Salli flash-laajennus selaimessasi.
Salli flash-laajennus selaimessasi.
Salli flash-laajennus selaimessasi.

Varre Vartiainen

rockway Kitara opettaja https://www.rockway.fi/images/teachers/teacher_36.jpg

Koulutus

Varre on opiskellut Oulunkylän Pop & Jazz Konservatoriossa sekä Sibelius Akatemian jazz-osastolla, ja suorittanut maisterin tutkinnon vuonna 2007. Hän on myös suorittanut varusmiespalveluksen Haminan varusmiessoittokunnassa.

Soittoura

Varre on varsinkin jazzin, rockin ja grooven ammattilainen, mutta on soittanut lukuisissa eri kokoonpanoissa, mukaanlukien muun muassa Husband, UMO, Leningrad Cowboys, Fist Funk, Gonzo, Sleepy Sleepers, Nylon Beat, Husband, Zarkus Poussa, Paula Koivuniemi, Korma, Idols, Helsingin Juhlaviikot Houseband, Marzi Nyman, sekä Mika Mylläri Quintet.

Esikuvat

Charlie Parker, Scott Henderson, John Coltrane, Beatles, Jimi Hendrix, David Liebman, Elvis Presley, Marzi Nyman, Stevie Wonder, Markku Kanerva, Silu Seppälä...

Soittovarusteet

Varren vakiovarusteisiin kuuluvat Fender-combot (Vibrolux, Blues Deville, Deluxe, Pro Junior), Marshall JCM 800, Mesa Boogie Mark IV sekä kitarapuolella Sountrade Hand Made Telecaster & Stratocaster. Efektejä löytyy moneen käyttöön, muun muassa Boss, Ibanez ja Line6

Harrastukset

"Lapsen kanssa kaikenlainen pelailu ja leikkiminen, villi yöelämä, kuntosali, jääkiekko, kitaransoiton harjoitteleminen!"