Salli flash-laajennus selaimessasi.
Salli flash-laajennus selaimessasi.
Salli flash-laajennus selaimessasi.

Herra Rapu

rockway Kitara opettaja https://www.rockway.fi/images/teachers/teacher_65.jpg

Soittoura

Herra Rapu aloitti soittamisen akustisella vuonna 1994 nähtyään Metallican Woodstock-keikan ja sähkökitara tuli kuvioihin vuotta myöhemmin. Lukiossa hän aloitti soittamisen Antemeridiem- ja Bleak- yhtyeissä. Näissä orkestereissa tulikin sitten soiteltua muutama vuosi. Rapu on myös soittanut muun muassa Kiuas-yhtyeessä. Viime vuosina hän on tehnyt kolumneja GuitarFan-lehteen ja soitellut vuosittain Dimebagin muistokonserttikiertueilla. Hän pääsi myös Guitar Heroes-levylle mukaan, johon hän sävelsi Fat Batman -nimisen hevikipaleen. Soololevykin hänen olisi tarkoitus julkaista joskus hamassa tulevaisuudessa.

Esikuvat

Marty Friedman, Earth Wind & Fire

Tsekkaamisen arvoiset artistit

Marty Friedman, Nuno Bettencourt, Guthrie Govan, Jussi Reijonen

Kitarat

Jarno Salo FMC Custom, Fender EJ Stratocaster, Fender Vintage Hot Rod '52 Telecaster, ESP EC-1000 BLK, Hamer Centaura, Ibanez RG7-620 BLK, Alvarez MD95, Landola ACE-10, Jaakko Noso (akustinen)

Ämyri- ja pedaaliosasto

H&K TriAmp MK II, H&K CC 412 B 30 -kaappi, Line6 M13 Stompbox Modeler, Shure PG14E Wireless system, DigiTech Whammy 4, BOSS FV-500-H, Dunlop Crybaby 535Q, Ernie Ball Volume Pedal, Boss TU-2, Leem DI-box, Line6 GuitarPort

Harrastukset

basson soittaminen ja sauvakävely